WIJN

Wij hebben wijnen uit diverse landen. Deze kun je door onze hele zaak vinden. Je mag gerust een kijkje nemen en een fles uitkiezen die u bij het eten samen wilt drinken. Andere optie is dat wij een fles wijn uitkiezen uit een land van voorkeur. Of laat je helemaal verrassen! De flessen wijn zijn heel scherp geprijsd wat het voor jou voordeliger maakt. Wil je echt 1 glas wijn, dan bieden wij je de “dagwijn” aan, die dagelijks wisselt. Wij raden altijd een fles wijn aan, maar mocht je deze niet helemaal leeg maken is dat geen probleem. Dan neem je de fles wijn gewoon mee naar huis!

 

Dagwijn Glas /(dagelijkse wisselend, rosé/zoet/rood/wit)

Fles wijn, loop door het restaurant en kies zelf u fles of geef een voorkeur uit een land/druif/prijs en wij pakken een paar verschillende opties waar u een keuze uit kan maken.

 

Menu Kaart vanaf 5-6-2021

 

Ben jij al bekend met shared dining? Bij shared dining geniet je samen van verschillende gerechten om te delen. Niet alleen lekker, maar ook erg gezellig! Bovendien proef je zo meerdere gerechten van onze kaart. Begin met het bestellen van ieder een gerecht, eet deze samen op en bestel daarna weer! Alle gerechten op de kaart zijn voor 2 pers.

 

Brood | smeersels

Visdip

Charcuterie | cornichons

Oesters (per stuk)

Burrata

Palmesteyn bitterballen (per stuk)

Gerookte ossenhaas

Gamba`s piri piri

Empanada`s

Warm gerookte zalm

Flammkuchen

Steak tartaar

Steambun buikspek

Spareribs 

Chickenbites (mini drumsticks en kippeling

Entrecote

Lamsrack

Kreeft

Ossenhaas

Surf en Turf

Bavette

Groenten van de dag

Friet
                                                         Dessert van de Plank (keuze uit diverse desserts aan tafel)                                                        

Kaas