WIJN

Wij hebben wijnen uit diverse landen. Deze kun je door onze hele zaak vinden. Je mag gerust een kijkje nemen en een fles uitkiezen die u bij het eten samen wilt drinken. Andere optie is dat wij een fles wijn uitkiezen uit een land van voorkeur. Of laat je helemaal verrassen! De flessen wijn zijn heel scherp geprijsd wat het voor jou voordeliger maakt. Wil je echt 1 glas wijn, dan bieden wij je de “dagwijn” aan, die dagelijks wisselt. Deze wijn kan ook als karaf worden besteld. Wij raden altijd een fles wijn aan, maar mocht je deze niet helemaal leeg maken is dat geen probleem. Dan neem je de fles wijn gewoon mee naar huis!

 

Dagwijn Glas / karaf (dagelijkse wisselend, rosé/zoet/rood/wit)

Fles wijn, loop door het restaurant en kies zelf u fles of geef een voorkeur uit een land/druif/prijs en wij pakken een paar verschillende opties waar u een keuze uit kan maken.

 

FOOD

Ben jij al bekend met shared dining? Bij shared dining geniet je samen van verschillende gerechten om te delen. Niet alleen lekker, maar ook erg gezellig! Bovendien proef je zo meerdere gerechten van onze kaart. Begin met het bestellen van ieder een gerecht, eet deze samen op en bestel daarna weer! Alle gerechten op de kaart zijn voor 2 pers.

 

Rustiek brood | smeersels

Charcuterie | cornichons

Oesters (per stuk)

Palmesteyn bitterballen (per stuk)

Steak tartaar

Tonijn tartaar

Spicy visdip

Slakken

Empanada`s

Canned sardines/makreel uit de traiteur

Tosti foie gras | eendenlever | sinaasappel compote

Gamba`s

Halve kreeft / Kreeft

Warm gerookte zalm

Flammkuchen  

Vis van de Dag 

Ribeye Butcher Cut 300 gr. ( +100 gr.)  

Ossenhaas Butcher Cut 300 gr. (+100 gr.)

Bavette Butcher Cut 300 gr. (+100 gr.)

 

Sides

Zoete aardappel friet 

Friet 

Salade van de dag

Aubergine | tomaat | ricotta

Groenten van de dag

 

Desserts

Cheesecake

Créme brulee

Taart van de dag

Kaas van Guillaume