Macedonische Wijnen

Stobi, Kratosija Royal Reserve - Rood

 

Type: Rood

Druif: Kratosija

Streek: Gradsko - Tikves

 

Over de wijn: Deze toegankelijke Macedonische kwaliteitswijn heeft een licht rode kleur en ruikt heerlijk naar rijp, rood fruit. Hij wordt gekarakteriseerd door een aroma van rijke kersen, typisch voor deze druivensoort.

Stobi, Smederevka Royal Reserve - Wit

 

Type: Wit

Druif: Smederevka

Streek: Gradsko - Tikves

 

Over de wijn: Een milde, fruitige wijn met een groengele kleur wordt gekenmerkt door de rijke smaak van rijp, witte fruit dat ook terugkomt in de neus. De druiven zijn gerijpt in de warme Mediterrane zon, maar houdt een frisse smaak over aan de afkoeling in de avonduren. De wijn is gemaakt van één druivensoort, de Smederevka, maar is desondanks mooi complex.

Stobi, Classic Vranec Veritas - Rood

 

Type: Rood

Druif: Vranec

Streek: Gradsko - Tikves

 

Over de wijn: Stobi Vranec Veritas is een fruitige wijn met aroma`s van donkere pruimen en zoete, zachte tannine. De smaak is geconcentreerd en rijk, door een strenge druivenselectie.

Stobi, Classic Vranec - Rood

 

Type: Rood

Druif: Vranec

Streek: Gradsko - Tikves

 

Over de wijn: De Stobi Vranec classic is een robuuste wijn met een prachtige donkere robijnrode kleur. Het aroma van druiven is perfect uitgebalanceerd met discrete tonen van kersen en zure kersen. Hij is vol van smaak, geconcentreerd, rijk met zachte tannine.

Stobi, Classic Rkaciteli - Wit

 

Type: Wit

Druif: Rkaciteli

Streek: Gradsko - Tikves

 

Over de wijn: De Rkaciteli is een droge witte wijn met mooie groengele kleur. Hij heeft aroma`s van peer, citroen, honing en een vleuge limoenboom. De smaak is zacht, zoet, friszuur en blijft lang hangen.